Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Alien: Isolation på Switch har bedre bildekvalitet enn på PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden Nintendo Switch ble lansert for noen år siden, har konsollen mottatt en rekke tredjepartsspill som tidligere har kommet ut på PlayStation 4 og Xbox One, hvor man ofrer litt av bildekvaliteten for så å kunne kjøre dem på hybridkonsollen.

Men den ofringen gjelder visst ikke Alien: Isolation, for flere tester har nå avgjort at bildekvaliteten på Switch-versjonen på magisk vis er bedre enn på PS4.

Digital Foundry utført en detaljert gjennomgang av spillet på Nintendo Switch, og kan bekrefte at takket være teknologier som Dynamic Resolution Scaling, Contrast Adaptive Sharpening og TAA (Temporal Anti-Aliasing) oppnår Alien: Isolation 1080p det meste av tiden i docked mode.

Selv om PS4- og Xbox-versjonen også kjører i 1080p, så gjør de førnevnte teknologiene at Switch-versjonen ser betraktelig "renere" ut, hvor særlig moderne TAA gjør det mulig å gjøre kanter litt mykere.

HQ
Alien: Isolation

Relaterte tekster

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ridley Scotts Alien er et mesterverk, men det samme kan ikke sies om spillene basert på merkevaren. Dette har Creative Assembly endret for alltid...Loading next content