Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Alien: Isolation slippes til Android og iOS i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tross at Alien: Isolation opprinnelig ble sluppet for mer enn sju år siden, kommer nå en ny versjon av skrekklassikeren som fortsetter å være høyt elsket, denne gangen til mobile enheter. Denne versjonen er utviklet av Feral Interactive og slippes til Android- og iOS-enheter den 16. desember for $14,99.

Ifølge pressemeldingen har spillet blitt skreddersydd for berørelsesskjerm med mange tilpasningsmuligheter, og kommer også til å støtte håndkontroller for de som foretrekker det. Utover dette vil alle sju utvidelser være tilgjengelige, hvilket forlenger den allerede ganske lange skrekkreisen betraktelig.

Forhåndsbestillingene er i gang, og du kan ta en titt på traileren for versjonen nedenfor.

HQ
Alien: Isolation

Relaterte tekster

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ridley Scotts Alien er et mesterverk, men det samme kan ikke sies om spillene basert på merkevaren. Dette har Creative Assembly endret for alltid...

3
Blir Alien: Isolation 2 snart avduket?

Blir Alien: Isolation 2 snart avduket?

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Ryktene om et nytt Alien:Isolation har svirret en stund, men nå har vi noe litt mer håndfast å hekte disse ryktene på. Den offisielle Alien-Twitterkontoen har nemlig...Loading next content