Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Alle Apex Legends Global Series-begivenheter har blitt satt på vent på grunn av krigen i Ukraina

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Respawn Entertainment har annonsert at de setter alle Apex Legends Global Series-begivenheter på vent på grunn av Russlands invasjon av Ukraina. Dette kommer etter at den andre delen av Pro League var forventet å begynne i morgen, men som nå vil finne sted på en annen dato, som ennå ikke er spesifisert. Den fullstendige uttalelsen fra Respawn lyder som følger:

"In light of the events unfolding in Ukraine, we are pausing all ALGS competition. We will provide an update for when tournaments will resume as soon as we can."

Disse nyhetene kommer etter at Riot Games også annonserte at den tredje uken av Valorant Champions Tour-konkurransene i EMEA-regionen har blitt utsatt, også som følge av Ukraina-krisen.

Apex Legends

Relaterte tekster

Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content