Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Alt du trenger å vite om finalene i sesong 3 av R6PL

Eventet finner sted i São Paulo, Brazil i helga.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Finalene i sesong 3 av Rainbow Six Pro League Year 2 finner sted i São Paulo, Brazil i helga. Der skal de beste spillerne fra fire regioner kjempe om å bli stormester. For å forbedrede deg på begivenheten gir vi deg her en oversikt over alt du trenger å vite om konkurransen.

Bildene under viser når kampene spilles på lørdag og søndag. Tidspunktene er gitt i BRST, som er tre timer bak oss. På søndag er det en kunngjøring om Operation: White Noise, som gir oss flere detaljer rundt de to sør-koreanske operatørene, i tillegg til den andre polske operatøren, for ikke å nevne det helt nye kartet Mok Myeok Tower.

Rainbow Six: Siege
Photo: Ubisoft

Under ser du en oversikt over hvem som skal spille mot hvem. Konkurransen kjører et best av tre-system, som gjør at lagene må være veldige forsiktige for taper man én kamp så ryker man helt ut.

Rainbow Six: Siege
Photo: Ubisoft

Penta Sports er favoritten til mange, tett fulgt av Ence Esports. Vi tror også at de nord-amerikanske lagene Evil Geniuses og 1nFamy kan komme til å imponere stort.

Konkurransen foregår i Brazil, så de lagene kan forvente tøff konkurranse fra de lokale lagene Black Dragons og Team Fontt, som begge har gjort det bra tidligere.

Man bør heller ikke kimse av japanske eiNs eller sør-koreanske Mantis FPS, som begge har gjort det enormt bra i hjemlandene sine

Alle kampene streames påFacebook, Twitch, og YouTube.

Hvem tror du kommer til å vinne?

Rainbow Six: Siege
Photo: Ubisoft

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content