Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mega Man 11

Alt er i fyr og flamme i ny Mega Man 11-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mega Man-spillene har alltid vært kjente for bossene sine, og Capcom håper nok å skape noen minneverdige møter i Mega Man 11 også. Derfor skrur de blant annet opp varmen en god del.

Nå har de offentliggjort Torch Man, en kar som selvsagt er glad i å skyte flammer overalt. I traileren får vi også se at banen hans er fylt med brennede farer, inkludert en fønikslignende skapning og en enorm vegg av flammer. Kommer du deg gjennom denne banen og beseirer Torch Man vil du selvsagt kunne bruke noen av våpnene og angrepene hans, så du kan være ganske sikker på å møte en isfiende eller to også.

HQ
Mega Man 11
Mega Man 11Mega Man 11Mega Man 11

Relaterte tekster

2
Mega Man 11Score

Mega Man 11

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er åtte år siden forrige originale Mega Man-spill ble lansert (utenom mobilmarkedet), men i anledning 30-årsdagen er den blå roboten endelig tilbake.Loading next content