Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Alt om Grand Theft Auto V på PlayStation 5 og Xbox Series

Vi kan begynne forberedelsene allerede nå ved å overføre lagringsfiler og lignende.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Litt over en måned har gått siden Rockstar bekreftet at GTA V og GTA V Online lanseres på PS5 og Xbox Series den 15. mars og i tillegg ga oss litt mer informasjon om hva som venter. Nå er det tid for enda flere detaljer og starte overgangen.

Utviklerne forteller at PlayStation 5- og Xbox Series-utgavene av Grand Theft Auto V enkelt sagt vil være de samme som man får på de sterkeste PCene. Dermed kan vi velge mellom disse tre grafikkmodusene:

Fidelity Mode: Forbedrer den generelle grafikken og lar oss nyte dette med ray tracing i ekte 4K og 30 bilder i sekundet på PS5 og Series X. De som eier Series S må nøye seg med oppskalert 4K.

Performance Mode: Her leverer PS5 og Series X oppskalert 4K med 60 bilder i sekundet, mens Series S får samme bildeoppdatering i 1080p.

Performance RT Mode: Blir kun tilgjengelig på PS5 og Series X siden denne er en slags blanding av de to andre ved å blande oppskalert 4K og ray tracing med 60 bilder i sekundet.

Siden alle disse altså baserer seg på PC-utgaven kan vi i tillegg til disse grunnleggende tingene glede oss til langt kortere lastetider, større og mer variert befolkning og kjøretøysoppbygning, mer detaljert natur, bedre lyssetting, flere detaljer i eksplosjoner og flammer, forbedret anti-aliasing, bedre lyd og mer. Som tidligere kjent kan vi på PlayStation 5 også nyte god bruk av DualSense-kontrollerens funksjoner både når vi kjører, går i regnet og lignende.

Når det gjelder GTA Online vet vi nå spesifikt at man får GTA$4,000,000 ved å lage en ny karakter slik at det blir lettere og raskere å starte med de morsomte tingene.

Om dette høres meget fristende ut kan du forberede deg på oppgraderingen allerede nå ved å overføre GTA V-profilen din til Rockstar Games Social Club slik at du kan fortsette der du slapp. På denne måten er det til og med mulig å gå fra PlayStation til Xbox eller vice versa, men det er veldig viktig å bemerke at GTA$ du har fått ved å betale ekte penger kun blir med videre om du fortsetter på samme konsollfamilie.

For å gjøre dette går du inn på Game i pausemenyen. Der trykker du bare Upload Save Game, så er det gjort.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content