Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia III

Alt om Mafia III: Faster, Baby!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to uker siden kunne Hangar 13 gi oss en liten smakebit på hva som venter i Mafia III sine fremtidige utvidelser. Nå har tiden kommet for å gå mer detaljert til verks.

De har nemlig offentliggjort flere detaljer om spillet første utvidelse, Faster, Baby! Det nye området heter Sinclair Parish, og befinner seg som kjent litt utenfor New Bordeaux. Her vil mye av fokuset være på bilkjøring, noe som blant annet reflekteres i nye mekanikker som:

• Muligheten til å sakke ned tiden når du kjører.

• Du kan nå kaste eksplosiver mens du kjører, inkludert de nye landminene.

• En ny "Activity" kalt "Herbalism". Her vil de kun avsløre at vi møter en nu figur kalt MJ som vil la oss utvikle imperiet oss videre.

• To nye biler og klesplagg.

Utvidelsen vil slippes 28. mars, og du kan høre mer utviklerne forklare alt i nærmere detaljer i traileren under.

HQ
Mafia III

Relaterte tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter seks år og 30 trailere er det endelig klart for det nyeste kapitlet i Mafia-serien. Kan en god historie være nok til å lage et godt sandkassespill?

0
Mafia III-utvikler åpner nytt studio

Mafia III-utvikler åpner nytt studio

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hangar 13, mest kjent som utvikleren av Mafia III, har åpnet et nytt studio i Brighton ved å ta over en indiegjeng ledet an Nick Baynes (Split/Second), og det virker som...Loading next content