Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Party Superstars

Alt om Mario Party Superstars samlet i én trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Nintendo annonserte Mario Party Superstars sa de ikke stort mer enn at spillet vil samle noen av de beste banene og minispillene i seriens historie, men nå som vi nærmer oss lansering er det tid for å få vite langt mer.

I kjent stil har Nintendo gitt oss en trailer som raskt går gjennom nærmest alt man bør vite om Mario Party Superstars. Blant annet gjøres det klart at de fem banene som pusses opp er Horror Land, Yoshi's Tropical Island, Peach's Birthday Cake, Space Land og Woody Woods. Samtidig får vi se penere utgaver av de fantastiske minispillene. Disse og fler kan nytes online også, samt i en modus kalt Mt. Minigames som stadig vil endre seg for å krydre opplevelsen litt.

HQ
Mario Party Superstars

Relaterte tekster

1
Mario Party SuperstarsScore

Mario Party Superstars

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Gamereactors største festløve har blitt med Mario og gjengen på en nostalgisk partyreise tilbake i tid.Loading next content