Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 6

Alt om Tekken 6-NM

"Hugs" drar til England for Norge

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helgens store høydepunkt for slåssespillentusiaster landet over var utvilsomt Tekken 6-NM, som i samarbeid mellom Spaceworld og Gamereactor ble arrangert på Spaceworld i Storgata i Oslo. Godt over 100 personer var påmeldt, og oppmøtet var formidabelt.

Tekken 6
Over 100 påmeldte og et godt oppmøte av supportere sørget for at det var et yrende liv i Spaceworld-kjelleren hele lørdagen. (Foto: Round1KO)

Etter innledende kvalifiseringsrunder stod fire personer igjen, og etter planen skulle disse møte de fire som hadde kommet videre i Trondheim. Det viste seg imidlertid at ingen av vinnerne fra Trondheim dukket opp, og det ble derfor en finale med kun Oslo-vinnerne.

Best av dem var Mohammad "Hugs" Khalil fra Drammen, som etter en ytterst dramatisk finaleomgang slo sin by- og lagkamerat Rameez "Kram" Ahmed Sadiq og ble erklært norgesmester i Tekken 6. "Hugs" får derfor reise til London for å kjempe for Norges ære i den internasjonale finalen i London den 12 desember.

Gamereactor takker spesielt Round1KO som både tok bilder og gjennomførte arrangementet sammen med oss. Christopher "Chief Gutti" Guttormsen var fenomenal som kommentator, og skal ha mye av æren for den fantastiske stemningen i løpet av turneringen.

Tekken 6
"Hugs" (til venstre) stakk etter fire matcher og fire runder til slutt av med seieren over lagkompis "Kram" i finalen. (Foto: Round1KO)

De fire finalistene var som følger:

1. plass: Mohammad "Hugs" Khalil
2. plass: Rameez "Kram" Ahmed Sadiq
3. plass: Robin "Robmester" Høiseth
4. plass: John "Enigma" Hærum

GRTV var selvfølgelig på plass i Oslo i helgen, og vi regner med å ha klar en video fra arrangementet i begynnelsen av uken.

Oppdatering: Flere bilder fra arrangementet!

Tekken 6
"Robmester" stakk av med tredjeplassen etter å ha blitt slått ut av "Hugs". (Foto: Henrik Vicente Jøntvedt Mollestad)
Tekken 6
"Enigma" måtte til slutt ta til takke med en fjerdeplass, men spilte fabelaktig gjennom hele turneringen. (Foto: Henrik Vicente Jøntvedt Mollestad)
Tekken 6
To fra Drammen i finalen gir ny bensin på bålet for den vennskapelige rivaliseringen mellom Oslo og Drammen i Tekken-miljøet. (Foto: Henrik Vicente Jøntvedt Mollestad)
Tekken 6
Vinneren selv, "Hugs". På fredag drar han til London for å kjempe for Norge i den internasjonale finalen. (Foto: Henrik Vicente Jøntvedt Mollestad)
Tekken 6
Chris "Chief Gutti" Guttormsen - slåssespillenes Arne Scheie. (Foto: Henrik Vicente Jøntvedt Mollestad)

Relaterte tekster

Tekken 6Score

Tekken 6

ANMELDELSE. Skrevet av Øystein Andersen

Kongen av jernknyttneveturneringa er tilbake, og denne gangen både på Xbox 360 og Playstation 3. Øystein har omtalen!

0
Tekken 6 fungerer nå på Xbox One

Tekken 6 fungerer nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis de allerede tilgjengelige fightingspillene på Xbox One ikke klarer å døyve lengselen etter mer Namco-slåssing i Tekken 7, så kan vi trøste deg med å fortelle at...

Alt om Tekken 6-NM

Alt om Tekken 6-NM

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

Spaceworld huset i helgen hovedfinalen for Tekken-NM. Gamereactor var tilstedet for å overvære det hele. Les mer...Loading next content