Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Alt om The Witcher 3: Wild Hunt på PS5 og Xbox Series i gameplaytrailer

Får nytt kamera, mulighet til å velge mellom 60 fps og 30 fps med ray-tracing, enda flere tilpasningsmuligheter, ta lagringsfiler over til andre konsoller eller PC, muligheten til å pause filmatiske sekvenser og mye mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å ha snakket veldig mye om hvor mye penere og bedre The Witcher 3: Wild Hunt skal bli på dagens PCer, PlayStation 5 og Xbox Series har tiden kommet for utviklerne i CD Projekt Red å vise hva vi faktisk kan forvente.

Traileren vi har fått fokuserer i hovedsak på hvordan den generelle grafikken har blitt bedre, men mye mer ble avslørt i streamen. For å nevne noen av dem:


  • Vi kan velge mellom å spille i Performance-modusen med 60 bilder i sekundet eller gå for Quality-modusen med 30 bilder i sekundet og ray-tracing på konsollene.

  • En Photo Mode blir endelig tilgjengelig

  • Et nytt kameraalternativ går nærmere Geralt i skikkelig God of War- og Resident Evil-stil.

  • DualSense-kontrollerens justerbare skulderknapper og haptiske feedback vil tas nytte av.

  • Man kan velge mellom ulik mange ved å kombinere knapper i stedet for å få opp sirkelmenyen.

  • Kartet kan filtreres på mange ulike måter.

  • Nye innstillinger lar oss for eksempel gjøre slik at Geralt sprinter ved å trykke inn analogspakene og fjerner informasjon på skjermen dynamisk.

  • Vi kan pause spillet under filmatiske sekvenser

  • Et nytt oppdrag gir oss tilgang til både en rustning, et sverd og et nytt kostyme for Dandelion basert på Netflix-serien.

Når det gjelder selve grafikken har nærmest alle teksturer fått seg en skikkelig oppgradering, vi kan se flere detaljer lengre ut i horisonten, gress og blader er langt fyldigere og realistiske, ray-tracingen gjør både vann, bygninger og utstyr penere og mye mer. Samtidig blir det mulig å ta med lagringsfilen sin over til en annen konsoll eller PC.

Nærmere informasjon om alt dette og litt annet vil avsløres når oppdateringslisten offentliggjøres nærmere lanseringen den 14. desember.

HQ
The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content