Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beyond: Two Souls

Amazon lekker datoen for Quantic Dream Collection

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er bare noen uker siden Quantic Dream annonserte deres neste Playstation-spill, Detroit, under Sonys pressekonferanse på Paris Games Week. Det ser imidlertid ut til at vi skal rekke å spille gjennom et par Playstation 3-spill på nytt før Detroit finner veien til butikken.

I slutten av august røpet franske Amazon at Quantic Dream Collection skal slippes for salg i februar, og denne gangen er det tyskernes tur til å si litt for mye. På Amazon.de kan vi lese at de oppdaterte versjonene av Fahrenheit og Beyond: Two Souls kommer 17. februar.

Hverken Sony eller Quantic Dream har bekreftet datoen, så vi får ta det med en klype salt inntil videre.

Beyond: Two Souls

Relaterte tekster

4
Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har igjen dratt på eventyr med to sjelefrender. Var pengene verdt gjenforeningen, eller hadde det holdt med én tur?

Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Heavy Rain er tilbake med en overnaturlig thriller hvor liv, død og spørsmålet om den andre siden står i sentrum...Loading next content