Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanic: Honor & Glory

Ambisiøst Titanic-prosjekt søker støtte på IndieGoGo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikleren Four Funnels Entertainment har nå startet en ambisiøs IndieGoGo-kampanje for å finansiere spillet Titanic: Honor & Glory. I spillet skal vi få oppleve skipets fem dager lange reise fra Southampton til isfjellet som tok knekken på det i Atlanterhavet.

Her skal vi få utforske en fullstendig versjon av det ikoniske dampskipet, og samtidig forsøke å løse en drapsgåte for å renvaske vårt eget navn. Men når skipet treffer isfjellet blir vi stilt foran en rekke tøffe valg; vil vi hjelpe våres medpassasjerer eller vil vi redde vårt eget skinn? Og hva med drapsmannen som vi vet er ombord i skipet?

Du kan lese mer om prosjektet på spillets offisielle hjemmeside.

Dette ser ut som et spennende prosjekt, som også vil være ypperlig for bruk i skolesammenheng. Det kan derimot virke i overkant ambisiøst å hente inn seks millioner kroner gjennom donasjoner.

Titanic: Honor & Glory
Titanic: Honor & GloryTitanic: Honor & GloryTitanic: Honor & Glory
Titanic: Honor & GloryTitanic: Honor & GloryTitanic: Honor & Glory
Titanic: Honor & GloryTitanic: Honor & GloryTitanic: Honor & Glory
Titanic: Honor & GloryTitanic: Honor & Glory

Relaterte tekster

2
Se Titanic synke i sanntid

Se Titanic synke i sanntid

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vintage Digital Revival står for en av det tristeste spillvideoene vi har sett på lang tid, og det er den tidligere omtalte simulatoren Titanic: Honor & Glory det handler...Loading next content