Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

AMD lanserer HD 6700-serien

Gammelt nytt med ferske navn.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

AMD har nå offisiellt sluppet 6700-serien av skjermkort, i sammenheng med de tidligere lanseringene av 6800- og 6900-seriene. Det er dog, som ventet, ikke snakk om nyutviklede kjerner, men kort sagt de gamle 5700-kortene med nye navn.

På AMDs nettside kan man finne modellene Radeon HD 6750 og Radeon HD 6770. Som vi kan se er spesifikasjonene nøyaktig de samme som på de "gamle" modellene 5750 og 5770.

Det har for øvrig lenge vært kjent at 5700-serien ville forbli på markedet under nye navn, men i et billigere markedssegment enn tidligere. Plasseringen disse kortene hadde i forrige skjermkortgenerasjon fra AMD er nå overtatt av 6800-serien. 5770 dog var et av de kortene fra forrige generasjon som leverte mest spillytelse for pengene. Derfor kan enda billigere utgaver av disse kortene bety perfekte tilbud for PC-spillere på stramme budsjett. Kortene vil også være godt egnet for bruk i for eksempel HTPCer (Home Theather PC) til diverse medieavspilling og lettere oppgaver.

Det skal dog nevnes at disse kortene ikke vil selges enkeltvis, iallfall ikke i første omgang. Det er snakk om OEM-kort, så de vil kun være å finne i ferdigbygde maskiner.

Dette er en annonse:
AMD lanserer HD 6700-serien


Loading next content