Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

American Tornado oppløses

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig rapporterte vi om vinnerne av de europeiske og nord-amerikanske vinnerne av Overwatch Contenders Season 2 - July-eventet. I Nord-Amerika var det vinnende laget nok en gang American Tornado, et lag som har blitt ganske dominant og har vunnet fire hovedturneringer denne sesongen alene.

Men alle gode ting har en slutt, og American Tornado har nylig annonsert at laget oppløses og at de ikke kommer til å konkurrere i Contenders mer.

Kunngjøringen ble gjort på Twitter:

"The end of an era.

We want to give a big thank you to our players, staff, and fans for supporting us this past year.

Although our journey in Contenders has come to an end, be sure to support our players in Collegiate & Contenders while they prepare for OWL."

Ingenting har blitt sagt om hva spillerne og andre medlemmer av laget kommer til å gjøre fremover, men forhåpentligvis gjør deres suksess i Contenders at det blir lett for dem å finne en ny plass i Overwatch League.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content