Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Angry Birds

Angry Birds Halloween

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det originale Angry Birds har blitt en kjempesuksess uten sidestykke på Iphone. Så langt har det blitt solgt over 6.5 millioner eksemplarer av spillet på App Store, og nå kommer endelig oppfølgeren.

Skjønt, oppfølger og oppfølger. Rovio har utviklet en Halloween-versjon av spillet. Spillmekanikken er fremdeles den gamle, det er de samme sinte fuglene og de samme stakkarslige gamle grisene. Den store forandringen er at hele settingen er lagt om til knask-eller-knep på høyt nivå. I brettene finnes det gresskar, lykter og flaggermus, alt kledd i en orgie av oransje, rødt og svart. Stemningen er satt for en grøssende, men akk så festlig opplevelse.

Underveis i spillets gang er alt som før. Spillets progresjon er lineær, noe som vil si at hvert brett må fullføres før du får tilgang til et nytt. På hvert brett skal et bestemt antall griser tas knekken på, og det er her fuglene kommer inn i bildet. Det sies at det er bedre med én fugl i hånden enn ti på taket, men i Angry Birds kommer du ikke langt verken med fugler i hånden, taket eller noe annet sted i huset. Til din disposisjon har du nemlig en kjempesprettert og et utvalg av flaksende krek som skal skytes mot målet. Det finnes totalt sju ulike fugleslag, hvor hver type har sin spesielle egenskap. For eksempel kan én type slippe en eggbombe underveis, mens en annen kan avslutte luftferden i supersonisk hastighet for å gjøre større skade.

Verdt å merke seg er at Angry Birds Halloween ikke gir spillerne den myke starten som originalen gjør. Dette kan medføre at de som er nyankommet til de hissige fuglers rike får en i overkant bratt læringskurve. For disse vil jeg absolutt anbefale å teste ut originalversjonen først. Halloween-versjonen oppleves nemlig som langt mer lineær når det kommer til vanskelighetsgrad. Når du har passert de ti første nivåene vil du regelmessig støte på tøffe utfordringer, og ikke sjelden vil du oppleve å bli stående fast på enkeltbrett.

Dette er en annonse:

Av gammel vane er jeg en skikkelig grinebiter når det kommer til oppfølgere som ikke bringer mye nytt til originalen. Jeg skulle ønske jeg kunne slaktet Rovio på det groveste i den sammenheng, slik jeg helt sikkert ville slaktet både EA Sports og Square Enix dersom de hadde gjort noe lignende med en av sine spillserier, men jeg får meg bare ikke til å gjøre det. Vi blir servert 45 nye brett som helt garantert vil gi mangfoldige timer med spillunderholdning av ypperste kvalitet, og herligheten koster kun seks kroner.

Mitt beste råd er å ta på seg vampyrtennene, heksehatten, trollmannskåpen eller Spiderman-drakten (kun for de som skal besøke naboer med en irrasjonell frykt for radioaktive edderkopper) og lade opp kurven med en god dose råtne egg, en tom mage og Angry Birds Halloween på telefonen. Jeg lover en kveld du sent vil glemme!

(Angry Birds Halloween koster 6 kroner på App Store)

Angry Birds
Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Vanedannende, 45 flunkende nye brett, mangfoldige timer med underholdning
-
Så godt som identisk med originalen
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • Nathan Hale
    Det er noe med fargefulle fugler som slenger seg dumdristig ut fra en kjempe sprettert for å ødelegge for de grønne grisene som er ganske... 7/10

Relaterte tekster

Angry Birds HalloweenScore

Angry Birds Halloween

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

Angry Birds-filmen får oppfølger

Angry Birds-filmen får oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan virke som alt som er knyttet til Angry Birds-merkevaren blir en suksess. På tross av en middels mottagelse blant kritikere tjente nemlig Angry Birds-filmen inn...

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den finske Angry Birds-utvikleren Rovio forteller at de er nødt til å si opp 16 prosent av de ansatte. Sjefen Mikael Hed skriver i et offentlig blogginnlegg at det er...Loading next content