Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Anthem

Anthem er årets femte bestselgende spill i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Anthem ble lansert i år, men det fikk mye negativ omtale av det manglende innholdet, de mange tekniske feilene og den manglende responsen fra Bioware rundt spillets konkrete fremtid.

Dog ser det ut til at til tross for disse aspektene, så er det fortsatt ganske mange som stormet til butikkene for å kjøpe spillet tidligere i år - faktisk er det årets femte bestselgende spill i USA.

NPD-gruppens Mat Piscatella har laget en liste over de bestselgende spillene på det amerikanske markedet inntil videre via Twitter, hvor det kommer frem at Anthem er på en femteplass etter Mortal Kombat 11, Kingdom Hearts III, Madden NFL 20 og The Division 2.

Det er en kombinasjon av fysiske og digitale salgstall. Så skikkelig dårlig har det ikke gått, men og det har gått helt som utvikleren eller EA hadde forventet er en annen sak.

Anthem

Relaterte tekster

4
AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De grunnleggende delene av Bioware sitt storspill er så ekstremt gode at det er synd tekniske svakheter og merkelige designvalg vil gjøre at mange hopper av tidlig.

5
Bioware dropper Anthem-forbedringer

Bioware dropper Anthem-forbedringer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For litt over to uker siden fikk flere av oss med kontakter i Bioware vite at en rekke EA-sjefer skulle ha et møte hvor de ville avgjøre Anthem sin skjebne, og nå er...Loading next content