Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Anthem

Anthem-produsent forlater Bioware

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du ser på rulleteksten i Anthem er det ganske tydelig at Bioware langt fra er de samme folkene som da Mass Effect 2 kom ut, og nå forsvinner et annet relativt velkjent navn.

Ben Irving, som nylig var "lead producer" for Anthem, kan nemlig fortelle at han nå forlater Bioware etter åtte år i selskapet. Han sier at han fortsatt tror Anthem og Bioware har en lovende og spennende fremtid foran seg, og at vi nok fortsatt kommer til å se han spille de kommende utgivelsene deres. Vi får se hvor lenge han tilbringer mye tid med Anthem og lignende, for han har allerede takket ja til å en jobb hos et annet spillselskap. Hvilket kommer han til å annonsere senere.

Anthem
Irving til høyre og en meget lite fotogen kar til venstre.

Relaterte tekster

4
AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De grunnleggende delene av Bioware sitt storspill er så ekstremt gode at det er synd tekniske svakheter og merkelige designvalg vil gjøre at mange hopper av tidlig.

5
Bioware dropper Anthem-forbedringer

Bioware dropper Anthem-forbedringer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For litt over to uker siden fikk flere av oss med kontakter i Bioware vite at en rekke EA-sjefer skulle ha et møte hvor de ville avgjøre Anthem sin skjebne, og nå er...Loading next content