Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends' 14. sesong vist frem i gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Samtidig som at Respawn ga oss kortfilmen som bekreftet at Vantage blir den neste helten som kommer til Apex Legends fortalte de at spillets fjortende sesong vil starte den 9. august og at vi ville få de første detaljene om denne unge skarpskytteren i en trailer den 28. juli. Vel, nå er dagen her, og det samme er traileren.

Denne gangen får vi en fin blanding av historie og gameplaydetaljer siden traileren viser hvordan Vintage stadig sliter med tanken på at moren er i fengsel, samtidig som at det virker som om hun kan markere motstandere og forvirre dem ved å sende ut flaggermusen Echo. Akkurat hvordan dette fungerer avsløres med en gameplaytrailer på mandag.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content