Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends får en Twitch Rivals-turnering

48 streamere kommer til å kjempe om $200 000, og Myth, Dr Disrespect og Shroud skal delta.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Streaming-tjenesten Twitch har avslørt at de samarbeider med Respawn Entertainment om en ny konkurranse kalt Twitch Rivals Apex Legends Challenge, hvor 48 streamere kommer til å kjempe om en premiepott på $200,000 den 12. og 19. februar.

Arrangementet er fordelt på to dager. På hver av dagene kommer 16 lag bestående av tre spillere til å konkurrere om å få flest poeng. Man får fem poeng for å vinne en kamp, og ett poeng per kill.

Noen tungvektere har allerede blitt bekreftet til turneringen, blant annet Ali 'Myth' Kabbani, Guy 'Dr Disrespect' Beahm og Michael 'Shroud' Grzesiek.

Du kan få med deg all actionen på Twitch Rivals-kanalen..

Hva synes du om at Apex Legends får en esportkonkurranse såpass tidlig?

Apex Legends
Photo: Twitch
HQ
HQ

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content