Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends gjør Seer svakere etter klager

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til og med undertegnede, som utrolig nok ikke har spilt Apex Legends til tross for å virkelig like Titanfall 2, bemerket at spillets nyeste karakter hørtes veldig effektiv ut da han ble bekreftet, og det viste seg raskt å være et faktum. Derfor gjør dagens oppdatering noen relativt heftige nedjusteringer.

For den nyeste oppdateringen til Apex Legends fokuserer veldig på å gjøre Seer svakere. Blant annet er Heart Seeker-ferdigheten nå tregere med signalene sine, har kortere rekkevidde og trangere felt. Når det gjelder den taktiske egenskapen, Focus of Attention, vil du nå bevege deg tregere med den, detonasjonstiden til dronene har blitt lengre og fiender markert vil ikke ta skade eller få synet fortstyrret. Samtidig må du vente lengre på Ultimaten, så vi får se om dette er en perfekt løsning eller om Respawn har tatt litt hardt i.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content