Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series år 3-mesterskap arrangeres i Birmingham

I september i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Respawn Entertainment har kunngjort når og hvor Apex Legends Global Series Year 3 Championship skal arrangeres. Megaturneringen, som har en premiepott på 2 millioner dollar, arrangeres i Birmingham mellom 6. og 10. september.

Respawn har valgt Resorts World Arena i byen som vertsarena, og når det gjelder formatet for arrangementet, får vi vite at Championship vil inneholde fem dagers spilling, med 40 av de beste lagene fra hele verden til stede.

Det sies at turneringen vil finne sted parallelt med Insomnia Gaming Festival, og vi er lovet en rekke samarbeid på tvers, hvorav de fleste vil bli kunngjort i løpet av de kommende ukene.

Når det gjelder billetter, legges disse ut for salg fredag 21. juli.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content