Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series' fjerde år har en premiepott på 5 millioner dollar.

Det vil også bli arrangert tre LAN-arrangementer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA og Respawn Entertainment har nå kunngjort planene for det fjerde året av Apex Legends Global Series. Sesongen, som starter i desember med en Preseason-turnering, vil inneholde en premiepott på 5 millioner dollar, en rekke regionale arrangementer og tre store LAN-turneringer.

Vi blir fortalt at sesongens første Split starter i januar 2024, og at dette har blitt utvidet til å inkludere Kina som en ekstra region. Det er ikke satt noen dato for LAN-turneringene, men vi kan sannsynligvis forvente en etter Split 1 og en annen etter Split 2, som utvilsomt vil finne sted en gang i løpet av våren. Hver splitt vil by på 1 million dollar som skal fordeles mellom regionene.

Når det gjelder World Championship, vil dette finne sted etter et Last Chance Qualifier -arrangement, og her vil de beste lagene fra hele verden konkurrere om en andel av en premiepott på 2 millioner dollar.

Respawn Vi gjør oppmerksom på at det vil komme mer informasjon om ALGS Year 4 i løpet av de neste ukene.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content