Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series Season 2 har premiepulje på fem millioner dollar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har allerede rapportert masse nytt fra EA Play Live forrige uke, men én nyhet som kanskje gikk over hodet på mange var nytt om Apex Legends Global Series, en begivenhet som består av både Pro League og Challenger Circuit. Ved begivenheten ble det avslørt at premiepuljen blir på hele fem millioner dollar. Ikke bare det, det kommer til å være crossplay mellom PC- og konsollspillere.

Pro League-delen starter senere i år, hvor Pro League Split 1 avvikles mellom oktober og november. Det leder til Split 1 Playoffs i januar 2022, såvel som Pro League Split 2 mellom februar og mars 2022. Challenger Circuit kommer til å kjøre parallelt med Pro League.

Det kommer til å stå om en million dollar ved den første Playoffs-turneringen, og den andre har så 1,5 millioner dollar. Til sist er det ALGS Championship som har to millioner dollar i puljen. Det er ikke nevnt hvor de resterende 500 000 fordeles.

Du kan lese mer om det her.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content