Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends neste sesong vil ikke inneholde en ny karakter

I stedet blir nåværende Legends omklassifisert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fans av Respawn Entertainments store battle royale-spill har blitt vant til å få en ny spillbar karakter hver eneste sesong. Det har forlenget listen over legender drastisk gjennom årene, men når vi nærmer oss utgivelsen av spillets neste sesong har utviklerne kunngjort at denne, kjent som Revelry, ikke vil bringe en ny karakter til spillet.

Dette er fordi Respawn i stedet vil bruke sesongen som en mulighet til å omklassifisere dagens Legend-klasser med det som nå er satt til å være fem individuelle klasser; Assault, Recon, Skirmisher, Controller, og Support.

Når det gjelder hva som definerer og skiller klassene fra hverandre har Respawn uttalt at hver vil ha en unik fordel (som kan være hvordan en Legend samhandler med loot bins eller gjenoppliver lagkamerater), og at for å sette opp for dette omklassifiseringssystemet vil det være en skifer med balanseendringer som kommer for å sikre at hver karakter tilpasser seg funksjonen godt. Utviklerdagboken nedenfor går nærmere inn på funksjonen.

HQ

Ellers vil Apex Legends: Revelry se en Team Deathmatch-modus som kommer som en del av sesongen, sammen med et nytt våpen kalt The Nemesis. Det vil også være en spilleliste for roterende moduser, og for å hjelpe nye spillere med å hoppe inn i Apex-handlingen blir førstegangsbrukeropplevelsen overhalt.

Til slutt kan vi se frem til at Anniversary-arrangementet kommer tilbake, ettersom Respawn feirer fire år med Apex Legends.

Når det gjelder når Apex Legends: Revelry starter er det den 14. februar.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content