Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego DC Super-Villains

Aquaman svømmer inn i Lego DC Super-Villains

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Warner Bros. Interactive Entertainment har kunngjort at alt innholdet fra den kommende Aquaman-filmen kommer til Lego DC Super-Villains. Pakkene tilføyer brett og figurer inspirert av filmen om den kongelige havmannen, som kommer på kino den 25. desember. De som har Season Pass får tilgang til Aquaman Movie Part 1 den 4. desember, og Aquaman Movie Part 2 den 8. januar, 2019. Season Pass er inkludert i Lego DC Super-Villains sin Deluxe Edition, men kan også kjøpes separat. Spillere som kun vil ha Aquaman-pakkene kan kjøpe disse den 8. januar, 2019.

Med dette nye innholde installert kan spillere ta kontroll over Aquaman og Mera, og herje rundt i Atlantis. De må bekjempe Aquaman sin bror, Orm, som prøver å forene de Syv Kongerikene i en krig mot alle som bor på land. Den første pakken tilføyer Aquaman (Gladiator), Black Manta (Movie), Mera, Orm (Gladiator), King Nereus og Queen Atlanna. Den andre pakken tilføyer Aquaman (Movie), Vulko, Trench Creature, Murk, Brine King og Orm (Movie).

Lego DC Super-Villains er tilgjengelig på PS4, Xbox One, Nintendo Switch og Windows PC nå, og du kan lese Ayubs anmeldelse av spillet her, hvis du lurer på om dette er noe du bør skaffe deg.

Lego DC Super-Villains

Relaterte tekster

2
Lego DC Super-VillainsScore

Lego DC Super-Villains

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

TT Games leverer varene med et solid Lego-spill som endelig fokuserer på den onde siden av DC-universet. Ayub tok turen til skurkeuniverset og hadde ikke lyst til å dra derfra igjen.

0
Se oss spille Lego DC Super-Villains

Se oss spille Lego DC Super-Villains

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi dedikerte en GR Live sending til det nyeste Lego-spillet som kom ut nå på fredag. Vi koste oss med å mekke vår helt egen figur, "Butterboy"med sommerfuglvinger og det...

0
TT Games: "DC har de beste skurkene"

TT Games: "DC har de beste skurkene"

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

TT Games tar Lego-serien i en litt annen retning ved å fokusere på skurkene i DC-universet i Lego DC Super-Villains, og da vi snakket med sjefdesigner Arthur Parsons på...Loading next content