Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Summer Game Fest
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   anmeldelser
   Lego DC Super-Villains

   Lego DC Super-Villains

   TT Games leverer varene med et solid Lego-spill som endelig fokuserer på den onde siden av DC-universet. Ayub tok turen til skurkeuniverset og hadde ikke lyst til å dra derfra igjen.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Lego DC Super-Villains er TT Games nyeste spill i Lego-serien, og som dere alle vet, så finnes det utrolig mange minneverdige Lego-spill, som blant annet Lego Batman-trilogien Lego Star Wars og Lego The Incredibles (som du kan lese en anmeldelse av her). Jeg ble igjen kastet ut i det enorme Lego-universet, men denne gangen stod det DC-universet på reisebilletten min . Etter å ha tilbrakt noen timer med skurkene i Lego DC Super-Villains, endte jeg opp med å ha det så gøy at jeg nesten ikke ville reise hjem igjen.

   Lego DC Super-Villains
   Greit å få nyte utsikten i blant.

   Kort fortalt handler spillet om at en ny gruppe 'superhelter' inntar jorden, kalt "Justice Syndicate". Ingen, hverken de gode eller onde fra den originale DC-universet skjønner hvem gjengen er, og synes at det er veldig rart at de utsendemessig ser identiske med dem. Justice League skjønner raskt at at Justice Syndicate egentlig er onde kloner, som på mirakuløst vis klarer å lure den (dumme) befolkningen til å tro at de er snille.

   Ikke nok med det så klarer Justice Syndicate også å lure folket til å tro at Justice League er de virkelige onde her, med falske historier om tyveri, osv. Etter å ha blitt lei av alle de unødvendige og løgnaktige anklagene, ender Justice League-gjengen opp med å samarbeide med de originale onde figurene fra DC-universet, som blant annet Joker, Deathstroke, Lex Luthor og Black Manta, for å få stoppet Justice Syndicate en gang for alle. Dessverre viser det seg at det er noe enda større og farligere på lur.

   Dette er en annonse:
   Lego DC Super-Villains
   BROOM BROOM! La meg kjøre i min Go-kart i ro og fred!

   Som med alle andre Lego-spill kan du bygge din unike Lego-figur på (nesten) uendelig antall forskjellige måter. Lego DC Super-Villains byr på et hav av muligheter i verktøykassa, og du vil mest sannsynligvis finne noe som vil passe til figuren din. Selv brukte jeg godt over en halv times tid på å kun bygge min egen figur. For det var så mange morsomme kombinasjone! For eksempel kunne jeg lage en Lego-figur som så helt råtøff ut med macho-bart og det hele, men som hadde stemmen til ei lita jente. Angret jeg på noen av valgene, hadde jeg muligheten til å endre på figuren når som helst.

   Generelt handler det om å ha det gøy, noe TT Games på utmerket vis har klart å fått til her. Sammenlignet med tidligere Lego-spill jeg har prøvd som bl.a. Lego Indiana Jones, Lego Batman, Lego Star Wars og Lego The Incredibles, kan jeg trygt meddele at Lego DC Super-Villains uten tvil er det nye favoritt Lego-spillet mitt. Innholdsmessig er det så mye man kan gjøre ved siden av hovedhistorien, at jeg garantert kommer til å bruke utallige timer på å oppnå 100% 'completionist' - som man sier på gode gamle spillspråket. Hemmeligheter, skjulte områder og ikke minst gjenspillingsverdien er noe av det spillet briljerer mest med, som f.eks. er du nødt til å komme tilbake til alle banene ved en senere anledning, enten fordi at det var hemmeligheter som ikke var mulig å løses der og da, eller fordi jeg manglet en spesifikk type superevne.

   Jeg vil også nevne det store universet du kan utforske, enten alene eller med en venn på delt skjerm. Generelt finnes det mange spill per i dag som dessverre har store, tomme områder som kun byr på fabelaktig utsikt, men dette spillet er ikke et av dem. Her har TT Games klart å dytte inn all slags undeholdende innhold, i hvert eneste hjørne av universet. Et eksempel på dette er da jeg, ved å styre Lex Luthor, fikk muligheten til å fly opp i luften, og fikk se en god del områder som jeg aldri hadde sett eller tenkt over før. I tillegg finnes det mange ulike mini-spill som kappløp med bil eller riding på alligatorer, samt noen obligatoriske minispill som uansett må utføres ved å spille historiedelen. Ellers hender det at man møter på figurer som trenger hjelp med forskjellige ting.

   Dette er en annonse:
   Lego DC Super-Villains
   Episk Lego-figur med en episk introscene

   Den berømte 'X-knapp til å hoppe med og firkant-knapp til å slå med'-kombinasjonen er selvfølgelig ikke endret på, men forskjellen mellom Lego DC Super-Villains og Lego The Incredibles ligger først og fremst i forskjell mellom superevnene. For her kan hver spiller bruke sin superevne når som helst, og evnene varierer så klart fra figur til figur, der noen har evnen til å skyte som en galing mens du spinner rundt på bakken (minnet litt om Rain Storm fra Devil May Cry), har andre kinetiske- og telepatiske krefter. Noen av figurenes evner er nok mer morsomme enn nyttige, som Harley Quinn som drar frem stereoannlegget sitt (out of nowhere!) og spiller av sangen "Hit me with your best shot" av Pat Benatar mens fiendene danser i bakgrunnen. Da jeg spilte som selveste King Shark, trodde jeg at hans superevner ville være noe i den duren av å brøle kraftig eller klikke fullstendig, men neida. Det han valgte å gjøre var å ta en honolulu-dans midt under en bosskamp.

   Lego DC Super-Villains
   Et av spillets minispill

   Man skal lete lenge etter et solid spill som ikke er fri fra noen form for mangler eller problemer, som da i dette tilfelle også gjelder for Lego DC Super-Villains. I løpet av de første fire timene dukket det opp en og samme feil på PS4-konsollen min (nei, det er ikke problemet som nylig har dukket opp i nyhetene), som da sendte meg ut til hovedmenyen og avsluttet spillet. Første gangen var det greit, men andre og tredje gangen var det veldig irriterende ettersom at jeg kom ganske langt gjennom et av oppdragene, og måtte starte hele oppdraget på nytt igjen da problemet inntraff. Fjerde gangen det skjedde orket jeg ikke mer og lot konsollen være slått av, til dagen etter, for å se om problemet løste seg. Heldigvis ble problemet løst, og jeg har i ettertid fundert over om konsollen var litt for varm og trengte litt avkjøling etter en lang økt med spilling, eller om det bare var en "Super-Villain" rampestrek fra selveste klovnen - Joker...

   Andre småfeil jeg opplevde var at lyden av og til surret med enten feil type lyd enkelte ganger, eller at lyden (av en eller annen merkelig grunn) dempet seg, for så økes igjen til vanlig lydnivå. Litt problemer med FPS måtte jeg også tåle i 'delt skjerm'-modus, men heldigvis var det kun da det foregikk mye på skjermen, og selv da var det veldig lite nedjustering i FPS som oppstod. Jeg må også si at muligheten for delt skjerm er helt konge! Spesielt når man til tider har noen lagkamerater som er så dumme at de bare står og ser på deg slåss mot en sterk og vanskelig boss, inntil du nærmer deg lagkameraten som da endelig begynner å hjelp deg. Ellers kan jeg si at de stort sett er brukbare og gjør som de skal, som da er å følge etter deg, slå ned onde figurer og hjelper til når det kreves flere enn en person til å utføre en handling.

   Jeg kan med trygghet si at Lego DC Super-Villains er det desidert beste Lego-spillet jeg har opplevd. Ja, det var litt småfeil både her og der, men selve opplevelsen, humoren og den actionfylte historien var såpass intens og kul at man nesten glemte alt rundt seg. Enkelte ganger glemte jeg helt bort tiden, og ved flere anledninger tenkte jeg "Oii, hva skjer nå?" og av nysgjerrighetens skyld måtte fortsette å spille videre. Dette er soleklart et spill med utrolig mye innhold, og jeg kan anbefale det til både nye og gamle Lego-fans, og jeg kommer definitivt til å ha det moro med spillet i lang tid fremover.

   08 Gamereactor Norge
   8 / 10
   +
   Humor. Fokus på de onde fra DC-universet. Stort og innholdsrikt. Flott musikk og grafikk. En lang og solid historiedel. Heftige bosskamper. Morsomme minispill.
   -
   Ingen flerspilling over nettet. FPS dropper innimellom når man spiller på delt skjerm. Bakgrunnsmusikken forsvinner noen ganger eller at det skjer mye forveksling som får det til å høres merkelig ut. Få muligheter i Photo Mode.
   overall score
   er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

   Relaterte tekster

   2
   Lego DC Super-VillainsScore

   Lego DC Super-Villains

   ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

   TT Games leverer varene med et solid Lego-spill som endelig fokuserer på den onde siden av DC-universet. Ayub tok turen til skurkeuniverset og hadde ikke lyst til å dra derfra igjen.

   0
   Se oss spille Lego DC Super-Villains

   Se oss spille Lego DC Super-Villains

   NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

   Vi dedikerte en GR Live sending til det nyeste Lego-spillet som kom ut nå på fredag. Vi koste oss med å mekke vår helt egen figur, "Butterboy"med sommerfuglvinger og det...

   0
   TT Games: "DC har de beste skurkene"

   TT Games: "DC har de beste skurkene"

   NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

   TT Games tar Lego-serien i en litt annen retning ved å fokusere på skurkene i DC-universet i Lego DC Super-Villains, og da vi snakket med sjefdesigner Arthur Parsons på...   Loading next content