Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Årets Overwatch League-finaler avholdes tilsynelatende i Philadelphia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor ble den første versjonen av Overwatch League-finalene avholdt i Barclays Center i Brooklyn, men en ny rapport hos ESPN påstår å ha insider-kunnskap om den neste finalen, og at denne vil blir avholdt i Philadelphia istedet.

Tilsynelatende ble planene om å skifte avslørt internt til lag-eiere og investorer for noen uker siden, og rapporten tilføyer at finalen nå skal avholdes i Wells Fargo Center, som eies av finalistene av Philadelphia Fusion.

Én kilde sier at det primært skyldes at driftkostnadene blir mye lavere ved å holde det i Philadelphia, og Activision fokuserer visstnok nå på å skulle starte en ny versjon av ligaen, hvor systemet er sentrert rundt borte- og hjemmekamper, slik som i fotball.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content