Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

ArK slutter seg til Washington Justice Overwatch League-teamet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den koreanske Overwatch-spilleren Yeonjoon 'Ark' Hong har skrevet kontrakt med Washington Justice, som er en del av Overwatch League. Dette er blitt avslørt via teamets offisielle Twitter. Tidligere har ArK spilt for New York Excelsior, hvor han har hatt stor suksess i 2017 før ligaen påbegynte sin første suksess.

Nå sitter Excelsior på toppen av League med syv seire og ingen nedelag slik som Vancouver Titans, mens Justice er to plasser fra bunnen.

Tror du ArK kan endre dette?

Overwatch
Photo: Washington Justice

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content