Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Ash fra Titanfall 2 kommer til Apex Legends i Escape-sesongen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Respawn var tidlig ute med å bekrefte at Apex Legends finner sted i samme univers som Titanfall-spillene, noe vi har sett enda mer bevis på etter hvert med både legender som Rampart og spillets kortfilmer. Snart får vi enda et gjensyn.

I kjent stil har vi nemlig fått en kul animasjonskortfilm som gir oss bakgrunnshistorien til Apex Legends' neste legende, og det er selveste Ash fra Titanfall 2 som kommer til lekene i den kommende sesongen. Selve sesongen, kalt Escape, vil starte den 2. november, men nærmere informasjon om hva Ash kan finne på og avsløres i den skikkelige annonseringstraileren på torsdag, så det skal bli interessant å se om hun er lynrask med sverd eller lignende uten en Titan også.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content