Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey får New Game+ og mer om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe jeg liker ganske godt med Ubisoft er at de ofte er ganske åpne om hvilke fremtidsplaner de har for spillene sine, noe som betyr at vi som regel vet hva vi kan forvente god tid i forveien. Dette gjelder også for Assassin's Creed Odyssey sin kommende oppdatering.

Ubisoft har nemlig gitt oss en video som gir nærmere informasjon om alt som skal komme til storspillet denne måneden. Der får vi blant annet vite at den etterlengtede New Game+ blir tilgjengelig den 26. februar, og at den vil la oss bytte til den andre karakteren med de samme ferdighetene og det samme utstyret som den vi har avsluttet historien med.

Denne oppdateringen vil også inneholde et nytt oppdrag kalt A Brother's Seduction, øke maksnivået til 99, la oss teste ferdighetene mot enda sterkere leiesoldater og mer. Det er altså ingen grunn til å legge fra seg spillet riktig enda.

HQ
Assassin's Creed Odyssey

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.Loading next content