Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odysseys Story Creator endres etter "misbruk"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste måneden har vi fått mulighet til å lage våre egne oppdrag i Assassin's Creed Odyssey takket være den nye Story Creator-modusen. Siden den er relativt omfattende skulle man tro at det ikke finnes grunner til at Ubisoft må gjøre store endringer, men nå har utviklerne bestemt seg for å gjøre det.

Mange bruker nemlig modusen til å skaffe seg en drøss med erfaringspoeng med å spille oppdrag som er spesielt laget for å skaffe seg så mange poeng som mulig på kortest mulig tid. Siden det er mulig å kjøpe "XP Boosters" i Assassin's Creed Odyssey faller dette selvsagt ikke i god jord hos det franske selskapet, så nå gjøres det endringer. Ubisoft bruker selvsagt en annen begrunnelse:

"However, since the launch of the beta we have noticed an increasing flow of "farming quests," that exploit the tool to get large amounts of XP. These exploits risk jeopardizing the overall quality, integrity, and purpose of Story Creator Mode and results in less visibility for the creative, interesting and frankly fantastic community stories that have been published."

Derfor vil de gjøre følgende endringer om kort tid:


  • "XP farming"-oppdrag vil ikke lenger dukke opp som anbefalinger

  • Alle oppdrag som rapporteres som utnyttende eller juksing vil skjules

  • Brukeravtalen vil oppdateres for å reflektere selskapet standpunkt om misbruk av modusen

  • Dermed vil spillere som bryter disse sanksjoneres

Det vil mest sannsynlig også gjøres flere endringer i kommende oppdateringer, men nærmere informasjon om disse vil offentliggjøres i fremtiden.

Synes du det bare er greit å kunne gjøre slik i enspillerfokuserte spill eller bør vi få lov til å gjøre slik når det ikke er multiplayer?

Assassin's Creed Odyssey

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.Loading next content