Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Astralis forlater Rainbow Six Siege

Laget forlater på et høyt nivå, etter å ha blitt nummer fire i Six Invitational.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den danske e-sportorganisasjonen Astralis har kunngjort at de vil være det siste store e-sportlaget som forlater det konkurransedyktige Rainbow Six: Siege -rommet. Som nevnt i et blogginnlegg, vil Astralis forlate kretsen på grunn av endringene i ligaavtalen, som Astralis har uttalt har "forverret seg betydelig" og fremmer ikke den rette tilstanden for å "drive en sunn lagorganisasjon i Rainbow 6".

Når det gjelder å forlate scenen, la Astralis administrerende direktør, Anders Hørsholt til:

– Vi gikk inn i Rainbow 6 og North American League med høye ambisjoner og de beste intensjoner, og vår amerikanske organisasjon har gjort alt menneskelig mulig for å oppfylle disse ambisjonene. Men til tross for den dedikerte og ekstremt lojale innsatsen til alle involverte, gjør utviklingen og mangelen på prospekter i ligaen det dessverre umulig for oss å fortsette.

Han fortsatte: "Det har vært virkelig fantastisk å føle lidenskapen for spillet blant fansen og alle involverte, og vi har snudd hver stein for å finne en måte å fortsette driften på. Dette inkluderer en åpen og konstruktiv dialog med Ubisoft, der alle parter lette etter mulige måter å komme videre på.

"Vi setter pris på all innsats, men dessverre fant vi ikke en løsning der vi kunne fortsette driften samtidig som vi oppfylte våre forpliktelser og standarder angående arbeidsforhold for våre ansatte og spillere."

Dette kommer etter at Astralis faktisk gjorde en alvorlig innvirkning på Six Invitational 2023, med laget som klarte å avslutte turneringen fjerde totalt.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content