Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis har benket sin CS:GO-trener

Og lovet ytterligere endringer i organisasjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var først i går at vi rapporterte om nyheten om at k0nfig ville gå bort fra konkurrerende Counter-Strike: Global Offensive og Astralis etter en hendelse på Malta som så den profesjonelle hardt skadet. Siden denne kunngjøringen har den danske esportsorganisasjonen besluttet å gjøre ytterligere endringer i CS: GO-teamet.

Nemlig dette kommer i benking av førstelagstrener, Martin "spor" Heldt. Dette har skjedd fordi resultatene «ikke har innfridd våre forventninger» som Astralis uttrykker det. Det blir talenttrener Peter «casle» Toftbo Ardenskjold som tar over stillingen som hovedtrener på hovedlaget mens laget finner en erstatter på heltid.

Dette er ikke den eneste endringen som vil skje, ettersom teamet har lovet ytterligere endringer i laget i fremtiden.

Administrerende direktør Anders Hørsholt bemerket: "Hos Astralis har vi over mange år bygget et solid fundament for teamet og virksomheten vår, men mens vi bygger en sterk virksomhet, har vi ikke levd opp til våre egne forventninger i det hele tatt når det gjelder resultater i Counter-Strike-divisjonen."

"I de kommende ukene og månedene, vi vil jobbe med å modernisere og utvikle organisasjonen rundt Counter-Strike-teamet, hvor vår sportsdirektør vil se på alle nåværende og potensielt nye roller og nødvendige oppgraderinger på og rundt laget.

Hørsholt avslutter med: – Vi har lagt lista utrolig høyt med det vi oppnådde i 2018-19. Ingen vil noensinne nå det nivået av dominans, men det endrer ikke oppgaven: Vi må gjenopprette klarhet i måten vi gjør ting på, og vi må gå tilbake til en posisjon der vi er i kampen om titler og topplasseringer. Det vil ikke skje over natten, men arbeidet har begynt».

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Astralis

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content