Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis signerer nytt CS:GO-lag for kvinner i sommer

Den nåværende vaktlisten blir for det meste frigitt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den danske e-sportorganisasjonen Astralis har kunngjort at de gjør store endringer i kvinnelaget Counter-Strike: Global Offensive, og at de kommer til å gi slipp på alle de nåværende medlemmene med unntak av lagkaptein Aurora "aurora" Lyngdal.

Når det gjelder hvorfor Astralis gjør dette, har laget kunngjort at de bygger opp et nytt lag med unge talenter med "det endelige målet om å bli en del av verdenseliten".

Astralis' sportsdirektør Kasper Hvidt uttalte følgende om beslutningen: "Vi vil presentere et lag som, i tillegg til lagkaptein Aurora Lyngdal, vil bestå av unge, talentfulle danske spillere med stort potensial og et ønske om å være en del av Astralis med alt det innebærer. Målet er å utvikle et lag som kan konkurrere på toppnivå i årene som kommer. Foreløpig vil fokuset være å samle et lag som sammen med treneren og organisasjonen kan bygge videre på Astralis-kulturen, som handler om mye mer enn bare å spille og vinne kamper."

Når det gjelder når dette laget vil bli presentert, får vi vite at Astralis vil presentere det i løpet av sommeren, slik at det kan delta i Impact League i august.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content