Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis vinner StarLadder Berlin Major

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det siste års tid her vært en periode med stor triumf og en rekke etterfølgende nederlag for danske Astralis, men nå er de tilbake på podiet med et trofé i hånden. I helgen gikk den store StarLadder Major-turneringen av stabelen i Berlin, og her vant det danske laget.

I playoff-delen av turneringen skulle Astralis opp mot rivalene fra Team Liquid, men de klarte faktisk å slå laget uten store problemer 2-0. Deretter var det videre til semifinalen mot NRG Esports, og dem slo de også 2-0.

Det hele kulminerte i den store finalen mot Avangar. Det var i seg selv en overraskelse, da de sjokkerte alle ved å slå Team Vitality og Renegades for å nå finalen. Dog var det ikke noen match for Astralis, som slo dem 2-0, og dermed tok de trofeet.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: StarLadder

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content