Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Atlanta Reign er i markedet for en ny hovedtrener

Sephy us trekker seg tilbake fra stillingen og går over til å bli analytiker i stedet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Atlanta Reign er det siste laget i Overwatch League som kunngjør at det vil gjøre noen ytterligere endringer. Tidligere visste vi om listen over spillere som forlater laget, som snart ble etterfulgt av en haug med trener- og ledelsesendringer, og nå i dag har vi en til i sistnevnte kategori å snakke om.

Fordi Brad "Sephy" Rajani vil trekke seg tilbake fra rollen som hovedtrener for laget for i stedet å gå inn i en analytikerstilling.

"I dag kunngjør vi at @Selfless_Brad trekker seg fra sin stilling som hovedtrener og tar på seg en ekstern analytikerrolle med Atlanta Reign. Takk for fire år med lederskap og ønsker deg alt godt med denne overgangen.

Det er ingen omtale av hvem som skal ta Sephys rolle, men det er ingen tvil om at vi vil vite mer om det snart, da hovedtrenere vanligvis er låst inn før en vaktliste er ferdigstilt og signert.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content