Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Atlanta Reign er på utkikk etter en kokk med noen spesifikke ferdigheter

Koreansk mat er på menyen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet alle at Overwatch League og lagene som deltar er en velsmurt maskin med en rekke bevegelige deler, da ligaen er en av de største i verden, og nå har Atlanta Reign lagt ut en stillingsutlysning som er meget spesifikk (via Dexerto).

Stillingsutlysningen er for en kokk som kan forberede tre måltider om dagen, fem dager i uka, for 12-15 mennesker, og "must have an extensive general culinary knowledge and an understanding in authentic Korean cuisine, specifically, along with other cuisines to prepare sit-down meals for a full team."

Bare tre av spillerne på laget er koreanske, men det virker som resten av laget har fått sansen for maten deres. Om ikke annet gir denne stillingsutlysningen oss et fint innblikk i hvor seriøst laget tar dietten sin, som er like viktig for et esportlag som det er for et hvilket som helst lag i vanlig sport.

Overwatch
Photo: Atlanta Reign

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content