Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Atomic Heart viser frem nye, kule fiender i DLC-teaser

Og en ny oppdatering legger til fotomodus.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige måned ga Mundfish oss et kort klipp av det nye området som Atomic Heart første utvidelse vil by på, men vi kommer heller ikke til å slåsse mot de samme fiendene der.

Dagens teasertrailer avslører at en ny fiendetype kalt BEA-D vil bli inkludert i utvidelsen. Et ganske passende navn, for disse små kuleformede robotene kan koble seg sammen. Slutten viser at det ikke bare er snakk om to, tre stykker av dem heller.

Vi må fortsatt nøye oss med å vite at utvidelsen lanseres en gang i sommer, men det er også noe tilgjengelig allerede nå. En ny gratis oppdatering har lagt til en fotomodus og mer til Atomic Heart, så nå er det mye enklere å ta fantastiske skjermbilder av det vakre spillet.

HQ
HQ
Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content