Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Avdukes Ghost Recon: Wildlands 2 eller Watch Dogs 3 neste uke?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste årene har Ubisoft vært veldig glade i å hinte til kommende annonseringer i spill som allerede er på markedet. I enkelte tilfeller er disse hintene rett foran øynene våre uten at folk tenker nevneverdig over det. Dette var blant annet tilfellet med Assassin's Creed: Kingdom og Watch Dogs 3, og nå har de kanskje gjort det igjen.

Noen av dere husker kanskje at et mystisk Easter egg dukket opp i Ghost Recon: Wildlands forrige desember, og at dette førte oss til en video for det fiktive selskapet Skell Technology som vi har sett i flere Tom Clancy spill gjennom årene. Mange trodde først at dette bare var hint til en kommende utvidelse, men den nyeste utvidelsen, Operation Oracle, fokuserer ikke på noe slikt. I stedet kan du finne en fil som er en invitasjon til en event klokken 2030 den 9. mai. Går du inn på Skell Techs nettside kan du til og med se at sensurorganet ESRB fortsatt ikke har satt sin dom over produktet det er snakk om, så det er helt klart et nytt spill som skal avdukes neste torsdag. Spørsmålet er bare hvilket. Har Ubisoft tenkt å offentliggjøre en oppfølger til Ghost Recon: Wildlands 2 eller valgte de bare å hinte til Watch Dogs 3 i Wildlands? Svaret får vi altså om seks dager.

Hva håper du det er, og hva synes du om disse hintene Ubisoft skjuler i spillene sine?

Ghost Recon: Wildlands
Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...Loading next content