Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Anthem

Avgjørende ansatt forlater Anthem-teamet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Historien om Anthem må sies å være en tragisk en. Ikke bare har utviklingen vært omfattende, intens og stressende, selve lanseringen var en katastrofe med dårlige anmeldelser og utilfredse spillere. Siden da har Bioware ikke gjort mye for å forbedre situasjonen med altfor lite nytt innhold, og de skrotet til og med deres tidligere avslørte plan for nye utvidelser.

Og til sist har utvikler-teamet også mistet en rekke viktige profiler, og den kanskje viktigste for spillets fremtid har nå også tatt farvel. Som GamingBolt skriver har Chad Robertson avslørt at han nå forlater Bioware etter 14 års tro tjeneste.

Han var "Head of Live Service" for teamet som nå vedlikeholder Anthem, og i den forbindelse har han faktisk vært sjef for hvordan utviklingen av nytt innhold håndteres.

Han forsikrer om at Anthem er "in good hands", men det er ikke mye bevis på dette akkurat nå. Det vites ikke hvordan spillets fremtid ser ut, men EA og Bioware holder fortsatt fast i at spillet har en lang fremtid foran seg.

Anthem

Relaterte tekster

4
AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De grunnleggende delene av Bioware sitt storspill er så ekstremt gode at det er synd tekniske svakheter og merkelige designvalg vil gjøre at mange hopper av tidlig.

5
Bioware dropper Anthem-forbedringer

Bioware dropper Anthem-forbedringer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For litt over to uker siden fikk flere av oss med kontakter i Bioware vite at en rekke EA-sjefer skulle ha et møte hvor de ville avgjøre Anthem sin skjebne, og nå er...Loading next content