Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood blir mye bedre og lettere i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Turtle Rock Studios offentliggjorde fremtidsplanene de har for Back 4 Blood i november fikk vi vite at muligheten til å gjøre fremgang selv om man spiller offline, nye kort og mer skulle komme i desember. Nå har tiden kommet.

Klokken 19 i dag kan du laste ned en massiv oppdatering til Back 4 Blood som i tillegg til å gjøre offline-spilling langt mer fristende, introdusere nye korttyper, en ny Supply Line og annet som ble lovet før også lar oss trene som Ridden i Fort Hope, gjør at solo-spillere får med seg tilfeldige bot-er, lar oss starte med maks ammunisjon, gjør de ulike vanskelighetsgradene lettere, lar oss trekke ett ekstra kort i andre og tredje akt, både styrker og svekker en drøss med kort og veldig mye mer du kan lese detaljert om i linken øverst i avsnittet.

Back 4 Blood

Relaterte tekster

0
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har nok en gang knertet zombier, denne gangen i den åndelige oppfølgeren til Left 4 Dead. Har Turtle Rock noe nytt å tilføre dette litt slitne konseptet?Loading next content