Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mega Man 11

Både Okami og Mega Man 11 passerer 1 million solgte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Okami ble lansert med meget rosende ord fra anmeldere på PlayStation 2 og Wii i 2006, men spillet solgte aldri like bra som anmeldelsene la opp til. Heldigvis virker det som om flere har fått øynene opp for det vakre og underholdende spillet i disse dager.

Nå har Capcom nemlig oppdatert listen over spill som har passert en million solgte eksemplarer, og der har Okami HD klart å snike seg inn. Om dette er nok til at det japanske selskapet gir Hideki Kamiya lov gir grønt lys for den ønskede og smått ryktede oppfølgeren er vel fortsatt litt usikkert med tanke på standarden der, men det er i alle fall godt å se spillet endelig får som fortjent.

Det samme gjelder Mega Man 11, for fjorårets platformerspill har solgt omtrent to hundre tusen eksemplarer de siste to månedene. Dette betyr at det ellevte hovedspillet i serien også har passert en million solgte eksemplarer. Dermed kan du være ganske trygg på at vi får se mer fra den blå gutten eller karen i fremtiden.

Mega Man 11

Relaterte tekster

2
Mega Man 11Score

Mega Man 11

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er åtte år siden forrige originale Mega Man-spill ble lansert (utenom mobilmarkedet), men i anledning 30-årsdagen er den blå roboten endelig tilbake.Loading next content