Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III varmer opp til trailer med Minsc-teaser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tiden flyr, så da har gått over to år siden Divinity: Original Sin II-skaperne i Larian Studios slapp Baldur's Gate III som Early Access med forhåpninger om en skikkelig lansering i 2023. Forhåpentligvis får vi nytt om sistnevnte natt til fredag.

Dette siden utviklerne forteller at Baldur's Gate III skal offentliggjøre en ny trailer på The Game Awards natt til fredag, noe de markerer med å gi oss noen glimt av hva som venter. Denne smakebiten legger ikke akkurat skjul på at vi i alle fall får se én (eller to om du vil) gammel kjenning i form av Minsc og Boo.

HQ
Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content