Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Bare åtte lag skal konkurrere i LCS i 2024

Ned fra 10.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det versert rykter om at Riot Games vurderer å bare ha åtte lag med i League of Legends Championship Series i 2024, og nå er det faktisk bekreftet.

Esports president på Riot Games, John Needham, har lagt ut en uttalelse som spesifikt bekrefter og adresserer hvorfor denne endringen blir gjort.

"I 2024 vil LCS være en 8-lags liga, ettersom vi tok den gjensidige avgjørelsen med Golden Guardians og Evil Geniuses om å forlate dem fra LCS. Denne endringen vil gjøre oss mye mer fleksible når vi forbereder oss på å omstrukturere ligaen for fremtidig suksess. Vi gjorde denne endringen før free agency-perioden starter i dag, for å gi de berørte spillerne muligheten til å søke seg til andre lag eller ligaer."

Det er ingen tvil om at Riot ønsker å gå tilbake til et 10-lagsformat i 2025, men denne endringen er den siste i rekken av problemer for den kriserammede LCS.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content