Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Batcave gjenskapt i Halo Infinite: Forge

De allsidige Forge-verktøyene fra Halo Infinite fortsetter å imponere, og nå har noen tatt seg tid til å gjenskape Batmans gjemmested.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden Forge ble tilgjengelig i Halo Infinite tidligere denne måneden, har vi sett folk skape alle slags spektakulære verdener å kjempe i, fra Peach sitt slott i Super Mario 64 til en fanfavorittbane fra Star Wars Battlefront. Nå har noen også gjenskapt Batcave med de kraftige verktøyene, og resultatet er spektakulært, inkludert små detaljer som fanen vil sette pris på som Batmobile og en teleportør som tar deg rett til Wayne Manor.

Surf hit for å bokmerke den. En gjennomgang av banen finner du nedenfor.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content