Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1943

Battlefield 1943 var lønnsomt

"Eksperimentet" høstet 16 millioner dollar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Battlefield 1943 opprinnelig ble annonsert beskrev Electronic Arts prosjektet som et "eksperiment", men med over én million salg på Xbox Live kan man konkludere med at eksperimentet ble vellykket - særdeles vellykket.

EAs CFO Eric Brown har nemlig avduket noen av tallene, som burde klinge pent i forretningsansvarlige ører. Spillet har kostet et "énsifret millionbeløp" (i dollar) å utvikle, men har generert inntekter på 16 millioner dollar. Dette etter Microsoft og Sony har fått sin bit av paien.

Brown forteller videre at forventningene til den digitale omsetningen er store. 20 prosent av totalomsetningen skal komme fra salg av digitale produkter, produkter som nettopp Battlefield 1943 og Vietnam-utvidelsen til Battlefield: Bad Company 2. Fifas Ultimate Team-modus og salg av PC-spill over nett er også viktige bidragsytere.

Det finnes for øvrig ingen dato for PC-versjonen av Battlefield 1943 enda.

Battlefield 1943
Når han kom hjem etter ulvejakta hadde dyrevernsaktivistene allerede begynt protesten.

Relaterte tekster

0
Battlefield 1943 er nå på Xbox One

Battlefield 1943 er nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne altså Electronic Arts og DICE endelig bekrefte at Battlefield til en viss grad går tilbake til røttene ved å ta oss til andre verdenskrig med Battlefield V,...Loading next content