Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 kommer til Game Pass og får gratis testdager i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede før lansering gikk det mange rykter om at Battlefield 2042 skulle komme rett på Xbox Game Pass og PC Game Pass, noe som altså viste seg å bare være tull. Som en følge av den elendige mottakelsen har likevel EA og DICE sett seg nødt til å gjøre dette grepet og mer.

Svenskene har offentliggjort månedens utviklingsoppdatering både i videoform og i en blog. Der avslører de at Battlefield 2042 blir en del av Xbox Game Pass Ultimate og EA Access når sesong tre starter. Om du ikke har noen av disse er det ingen grunn til å være skuffet, for det blir også mulig å spille noen timer gratis et par dager i desember både på PC, PlayStation og Xbox.

Når det gjelder selve innholdet vil som kjent sesong tre gi oss en ny Specialist før hele systemet endres over til å bli mer klassebasert i starten av 2023, nye våpen, endringer av Manifest og Breakaway, flere muligheter i Battlefield Portal og mer.

HQ
Battlefield 2042

Relaterte tekster

1
Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det mangler kanskje en kampanje, men de tre online-modusene leverer en solid opplevelse likevel.



Loading next content