Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

Battlefield: Hardlines siste utvidelse utsatt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden kunne vi dele en god del informasjon om Battlefield: Hardlines siste utvidelse, The Getaway. Da trodde vi at utvidelsen ville komme i løpet av desember, men nå har vi fått vite annet.

Nå har EA nemlig sagt at utvidelsen kommer iløpet av januar, i alle fall for Premium-medlemmer. Med tanke på at de presiserer Premium-medlemmer frykter vi at andre må vente til februar.

Sammen med denne nyheten fikk vi også vite akkurat hva utvidelsen vil by på:

• Fire nye kart: Pacific Highway, Double Cross, Train Dodge og Diversion
• En ny modus kalt Capture the Bag
• Fire nye kjøretøy
• Tre nye våpen for Mechanic-klassen
• En ny gadget og et nærkampvåpen
• Fire nye Legendary Camos

Dette er dog ikke alt vi får siden det også kommer en gratis oppdatering som blant annet byr på nye våpen og merker vi får vite mer om senere.

Battlefield: Hardline

Relaterte tekster

8
Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visceral Games har tolket Battlefield-serien med politi og røvere fremfor krigshissige nasjoner, og vi har testet om dette faktisk fungerer...

0
Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den nyeste tilleggspakken til Battlefield: Hardline heter Blackout, og den ble nettopp sluppet løs. I pakken finner du to nattversjoner av av kartene Bank Job og...Loading next content