Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield V

Battlefield V får mikrotransaksjoner i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både Electronic Arts og DICE var veldig opptatt av å nevne at Battlefield V ikke ville ha noen form for mikrotransaksjoner da de avduket spillet, men etter hvert måtte de innrømme at dette bare ville gjelde de første månedene. Etter et par utsettelser har tiden nå kommet for å friste oss til å bruke ekte penger.

Morgendagens oppdatering av Battlefield V vil nemlig ikke bare forbedre en rekke ting i Firestorm, men også introdusere det som kalles Battlefield Currency. Denne valutaen kan du bare skaffe deg ved å bruke ekte penger, så da er det selvsagt enkelte ting som utelukkende kan kjøpes med dette også. Fra og med i morgen vil du kun kunne bruke dem til å kjøpe "episke" kosmetiske gjenstander, men utover i tredje sesong blir det også mulig å få spesielle soldater (uten noen spesielle krefter som vil prege gameplayet), gjenstander som øker antall ferdighetspoeng du får og såkalte Tier Catch-Ups som lar deg låse opp nye ting i sesongstigen før du ellers ville fått dem. De er dog veldig nøye med å fremheve at vi alltid vet hva vi får, og at det ikke vil være noen form for lootkister.

Høres dette ut som en grei inkludering?

Battlefield V

Relaterte teksterLoading next content