Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield V

Battlefield V: War in the Pacific og ny gratishelg offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi får ikke et nytt Battlefield i år, men det betyr ikke at DICE har tenkt å la Call of Duty: Modern Warfare komme uten et snev av konkurranse.

For etter lang tid med hinting og erting har vi nå fått vite at Battlefield V sin gratis War in the Pacific-utvidelse vil kunne lastes ned den 31. oktober. Denne annonseringen har i kjent stil kommet sammen med en trailer som viser hvor imponerende Frostbite-motoren er, samt retter rampelyset mot noe av det vi kan glede oss til om åtte dager.

Som forventet venter det tre nye kart. Eller, "nye" er vel å ta i, for alle tre vil ta oss tilbake til kjente omgivelser som Iwo Jima, Paracel Storm aka Pacific Storm her og Wake Island (kommer ikke før i desember). Her vil amerikanske og japanske styrker kjempe mot hverandre med både katanaer, Sherman-panservogner og andre ting som du kan lese mer om her.

Med tanke på lanseringsdatoen passer det jo også godt at det vil komme enda en gratis prøveperiode etter denne ukens mulighet til å teste ut Grand Operations. Fra den 1. - 4. november blir det nemlig mulig å prøve ut alt multiplayeren i Battlefield V har å by på, derilblant War in the Pacific.

HQ
Battlefield V

Relaterte teksterLoading next content